ETABLERA

Vill du uppleva hållbar tillväxt tillsammans med oss?

Till Finspång välkomnar vi alla som vill etablera och driva företag, eller företag som vill expandera sin verksamhet här. Mitt i logistikstråket mellan Örebro och Norrköping och med närhet till universitetsstaden Linköping ligger Finspång ypperligt placerat. Tack vare goda kommunikationer och närhet till såväl Europavägar, stambana, flygplats och djuphamn når du enkelt hela världen härifrån – och den når hit.

När förbifart Finspång och den nya snabbtågsbanan Ostlänken står färdigbyggda, förbättras vårt strategiska läge ytterligare. På ett perfekt läge mittemellan norra Europas största djurpark, Kolmården och den kommande etableringen av semesterkonceptet Lalandia, ligger Finspång mitt i ett starkt tillväxt område för besöksnäringen Sveriges snabbast växande näringsgren.

Här hittar du bra marklägen till konkurrenskraftiga priser och närhet till det lokala näringslivet och kommunala företrädare. Dessutom kan vi erbjuda vattennära boendemiljöer med unik natur och historia inpå knuten. Att nästan allt ligger inom gång- eller cykelavstånd är en bonus som gör det lättare att leva och arbeta hållbart här.

För att vi ska kunna ge dig så effektiv hjälp och vägledning som möjligt, var vänlig fyll i följande formulär:

  Namn:

  E-post:

  Telefon:

  Meddelande

  Härmed godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter från inskickat formulär. Läs vår integritetspolicy här.

  Har du andra frågor om att etablera dig här? Tveka inte att kontakta oss på kontakt@tillvaxtfinspang.se

  Scroll to top