BO & LEVA

Vill du leva och bo med större hållbarhet med närhet till arbete, service, nöjen, fritid och natur?

Till Finspång välkomnar vi alla som vill vara en del av gemenskapen här. Ett stenkast från Norrköping och med såväl Linköping som Örebro på bekvämt avstånd, ligger Finspång ypperligt placerat.

Om du behöver en smidig överblick av tillgängliga hyresrätter hänvisar vi till BO PLATS Sverige  som du hittar här

Tack vare goda kommunikationer och närhet till såväl Europavägar, stambana, flygplats och djuphamn når du enkelt hela världen härifrån – och den når hit. När förbifart Finspång och den nya snabbtågsbanan Ostlänken står färdigbyggda, förbättras vårt strategiska läge ytterligare. På ett perfekt läge mittemellan norra Europas största djurpark, Kolmården och den kommande etableringen av semesterkonceptet Lalandia, ligger Finspång mitt i området där du kan uppleva Sveriges bästa familjesemester.

Här finns en intressant arbetsmarknad med stora industriföretag med verksamhet och forskning i absolut världsklass. Här finns större mindre och specialiserade företag inom en bredd av branscher, men även en sjudande småföretagaranda som ger utrymme för entreprenörer att testa sina vingar. Utbildings- och vårdsektorn är stark och i behov av ny kompetens. Här hittar du en av regionens mest attraktiva skolor, bra boende i fina och vattennära miljöer till konkurrenskraftiga priser, dessutom med unik natur och historia inpå knuten. Att nästan allt ligger inom gång- eller cykelavstånd är en bonus som gör det lättare att leva och verka hållbart här.

För att vi ska kunna ge dig så effektiv hjälp och vägledning som möjligt, var vänlig fyll i följande formulär:

  Namn:

  E-post:

  Telefon:

  Meddelande

  Härmed godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter från inskickat formulär. Läs vår integritetspolicy här.

  Har du andra frågor om att flytta hit? Tveka inte att kontakta oss på kontakt@tillvaxtfinspang.se

  Scroll to top