Kontaktskapande och jobbmöjligheter på årets sista Gränslösa frukost i Finspång

Kandidater och företag från Finspångs kommun samlades på årets sista Gränslösa frukost. Totalt deltog över 40 personer, och morgonen präglades av möten, sorl och kontaktskapande.

Under tisdagen anordnade Tillväxt Finspång, tillsammans med Finspångs kommun och Arbetsförmedlingen, ”Gränslös frukost” – en mötesplats där företag och arbetssökande träffades över en frukost för att knyta kontakter. Fokus för frukosten var serviceyrken, och företagen tillsammans med Finspångs kommun sökte bland annat städare, fönsterputsare, butikspersonal, vårdpersonal till äldreboende och måltidspersonal.

– Bara genom att människor möts händer det saker. Hittills har de Gränslösa frukostarna vi har arrangerat lett till att flera personer har fått jobb, påbörjat utbildningar eller fått praktikplatser, något som har förändrat deras liv, säger Anna Lövheim, verksamhetsledare för Tillväxt Finspång och initiativtagare till frukosten.

Under morgonen presenterade arbetsgivarna vilken kompetens de söker, och därefter fick samtliga kandidater möjlighet att presentera sig själva, sin erfarenhet och kompetens, samt vilken typ av jobb de söker.

Scroll to top