Frukostfika med Örjan från Elon Ljud & Bild

Frukost på Linds café och bageri

Började dagen idag med en frukost med Örjan Fritiofsson som äger och driver Elon Ljud och Bild i Finspång. Som alltid ett spännande samtal där vi bland annat pratade om Tillväxt Finspångs arbete framåt och vad vi vill åstadkomma. Vi pratade om medlemsnytta och vilken förväntan man som företagare och medlem kan ha. Kort och gott ett inspirerande samtal där vi var överens om att det är tillsammans vi kan åstadkomma något som faktiskt gör skillnad i Finspång!

Vill du veta mer om Elon och Örjan så tveka inte att besöka butiken på Stora Allén 27 eller besök hemsidan på https://www.elon.se/alla-butiker/elon-ljud-bild-finspang

Innan vi skildes åt hann vi också prata om en gemensam idé om att arrangera en föreningsdag tillsammans med föreningslivet på Arena Grosvad för att få fler ungdomar att upptäcka vårt rika föreningsliv. Mer information om detta spännande projekt kommer framöver.

Scroll to top