Ny ambassadör i Tillväxt Finspång

Byggföretagen ny ambassadör i Tillväxt Finspång!

Vi är glada och stolta över att meddela att Byggföretagen har blivit ambassadörer för Tillväxt Finspång! Som en bransch- och arbetsgivarorganisation som förenar bygg-, anläggnings- och specialföretag som strävar efter att bygga Sverige på schyssta grunder, har Byggföretagen alltid haft en stark tro på hållbar utveckling och samhällsbyggande. Bransch- och föreningsansvarig i Östergötland är Lotta Nordesjö Dahm.

– Finspång är en plats som vi anser vara oerhört viktig av flera skäl. För det första, staden har en rik brukshistoria och en stark koppling till svensk industri. Det är en plats där tradition möter innovation, och det är inspirerande att se hur orten har utvecklats genom åren men också spännande att höra att man vill växa. Genom att stödja Tillväxt Finspång, kan vi vara en del av att bevara och främja Finspångs fortsatta tillväxtresa, förklarar Lotta Nordesjö Dahm.

I dagarna träffades nya verksamhetsledaren Andreas Ramlöv och Lotta Nordesjö Dahm och pratade om samarbeten och om Finspång. Bägge konstaterade att Finspång har en fantastisk potential för tillväxt och utveckling. Dess geografiska läge, en industri som går på högvarv och det starka samhällsengagemanget som finns hos näringslivet är några av de faktorer som gör det till en idealisk plats för företag att etablera sig och växa på. Byggföretagen är övertygade om att de kan bidra till att bygga en ännu starkare framtid för Finspång genom att stödja initiativ som främjar hållbar tillväxt och skapar möjligheter för invånarna.

-Vi ser fram emot att samarbeta med Tillväxt Finspång. Bland annat vill vi ta en aktiv del av branschrådet inom fastighet, bygg och anläggning för att bidra till en positiv inverkan på orten och samhället. Tillsammans kan vi bidra till att göra Finspång ännu bättre och på sikt förhoppningsvis påverka att fler byggprojekt startas, avslutar Lotta Nordesjö Dahm.

Scroll to top