G-sons Gummi är ny medlem i Tillväxt Finspång

Vi välkomnar G-sons Gummi som ny medlem!

I Finspång har G-sons Gummi, som en del av Colmec Group, blivit synonymt med kunskap och erfarenhet inom däck, fälgar och fordonservice. Med över 60 års branscherfarenhet har de skapat sig ett renommé där service och kundnöjdhet alltid kommer först.

I dagarna blev det klart att de kommer med som ny medlem i Tillväxt Finspång. Timo Raninen Dahl har varit företagets ansiktet utåt under många år och har ett stort lokalt engagemang inom både föreningsliv och näringsliv.

-Vi vill vara med och bidra men också påverka det som händer i Finspång. Så med detta omtag i Tillväxt Finspång kändes det självklart att gå med, förklarar Timo.

För G-sons Gummi blev det nyligen klart att Janos Kobza axlar ansvaret som platschef och som relativt nyinflyttad till Finspång sedan 3 år tillbaka ser han ett stort värde i organisationen Tillväxt Finspång.

-Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra Finspång lite bättre och en sak som är viktig att ta tag i är näringslivsklimatet där vi hoppas på en förbättring framöver. Vi ser också stor potential i att bygga vidare på vårt nätverk och skapa nya kontakter med hjälp av de träffar som arrangeras, säger Janos.

Både Janos och Timo förstår att saker och ting kommer ta tid men uppmanar fler företag att gå med för att tillsammans utveckla Finspång.

-Vi hoppas nu att fler väljer att gå med som medlemmar för att vi företagare ska kunna påverka allt som rör näringslivsutveckling i Finspång men även andra saker som är positiva för vår ort. Vi förstår att allting inte händer över en natt men vi måste börja någonstans och ju fler vi är desto bättre blir det, avslutar Timo Raninen Dahl.

Scroll to top