FINSPÅNG HAR EN DIGITAL PLATTFORM FÖR PRESENTKORT OCH FÖRMÅNER – VI KALLAR DEN FINSPÅNG VÄXER!

FINSPÅNG HAR EN DIGITAL PLATTFORM FÖR PRESENTKORT OCH FÖRMÅNER – VI KALLAR DEN FINSPÅNG VÄXER!

Digitala presentkort
Under det gångna året har flera arbetsgivare valt att ge sina medarbetare presentkort som en gåva och tack för gott genomfört arbete. Det har bidragit positivt till den lokala handeln och skapat glädje bland många anställda i Finspång. Nu tar vi på Tillväxt Finspång nästa steg och skapar en mer långsiktig och hållbar lösning, genom att erbjuda köp av presentkort via den digitala plattformen/appen Cardskipper.
På det sättet ger vi fler arbetsgivare men även privatpersoner möjlighet att på ett enkelt sätt köpa presentkort som gåva, samtidigt som vi uppmuntrar till att stötta vår lokala handel i Finspång.
För att konceptet ska bli attraktivt behöver så många företag och näringsidkare som möjligt ansluta sig som ”inlösande företag”, d.v.s. bli en butik/verksamhet där personer kan lösa in sina presentkort.
En avgift om 3% på presentkortets värde är den kostnad som blir för inlösande företag.
Presentkorten kan lösas in hos de företag som anslutit sig och som i övrigt uppfyller följande krav:

• Företaget ska ha arbetsställe eller fast försäljningsställe inom Finspångs kommuns geografiska gräns.
• Företaget ska vara godkänt för F-skatt, vara registrerat som arbetsgivare, vara registrerat för moms förutsätt att sådan registrering krävs för den verksamhet som bedrivs, sakna skatteskuld samt erbjuda arbetsrättsliga villkor motsvarande kollektivavtalsnivå.
• Systembolaget samt företag som säljer fordonsbränsle, tobak eller spel omfattas inte.

För närvarande finns presentkort som väntar på att få släppas ut i handeln. Detta kan ske så fort en tillräckligt stor mängd av företag anslutit sig – så missa inte din chans göra affärer! Gå in och anmäl dig redan idag som inlösande företag via denna länk:
https://apply.cardskipper.se/af/vxxx/12jg87

Digitala förmånserbjudanden
Finspång växer-appen hos Cardskipper kommer inom en snar framtid även att utökas med en förmånsportal som företag och privatpersoner kan koppla sig till. Som företagare kan du lägga upp olika erbjudanden av kortare eller längre karaktär, direkt synliga för alla användare som löst medlemskap för förmånsdelen i appen - en expressväg ut till potentiell kund med vad Du vill erbjuda marknaden just nu. Mer information om detta kommer framöver.

Vid frågor, kontakta Tillväxt Finspång på kontakt@tillvaxtfinspang.se eller på 0766-336923.
Sprid gärna informationen till andra företagare – ju fler som deltar desto mer handel till Finspång!

Mycket nöje!
/Önskar teamet på Tillväxt Finspång

Du kan också ladda ner en PDF med informationen: Anslutningsbrev Cardskipper 210520

Scroll to top