Företagsbesök på Finspångs Bryggeri

Företagsbesök på Finspångs Bryggeri

En torsdag i september gjorde Tillväxt Finspångs-teamet ett gemensamt besök vid Finspångs Bryggeri på Bergslagsvägen. Bryggeriet ägs och drivs av entreprenören Camilla Boström, som brinner för ett hälsosamt och närproducerat mathantverk av noga utvald hög kvalité.

Huvudfokus ligger på den egenproducerade kombuchan, som finns i ett flertal olika smaker och utföranden.
Detta kompletteras med nyttiga luncher från främst det koreanska köket samt försäljning av kött, korv och andra delikatesser från lokala producenter. För att marknadsföra sitt och leverantörerna utbud är hon nu också en del av nätverket Östgöta-mat.

Camilla tog under 2019 över lokalerna som tidigare varit både konsumbutik och blomsterhandel. Med ett starkt fokus på en mysig rustik känsla av noga utvalda detaljer har hon skapat en bohemiskt charmig butik.
- Vi hade väldigt mycket att göra för att komma i ordning med lokalerna, samtidigt som efterfrågan på våra produkter ökade, berättar Camilla. Men nu börjar vi landa. Och jag har bestämt mig för att våga satsa även i Corona-tider, så jag har också anställt en kock med expertis inom fermenterade produkter och det asiatiska köket, fortsätter Camilla.
Under tiden Tillväxt Finspång är på besök och äter sin lunch är det god tillströmning av kunder som köper både lunch och andra produkter av sortimentet.
- Redan idag reser folk från hela länet för att köpa mina produkter, eftersom de är så förtjusta i det fermenterade. Tänk då var vi kan hamna på några års sikt, avslutar Camilla med ett klurigt leende på läpparna och blicken mot höjden, när vi är på väg ut. Fortsatt lycka till med den härliga satsningen, säger vi på Tillväxt Finspång!

Scroll to top