Så utvecklar du en lönsam och sund SEO-strategi - Se föredraget tillsammans med oss på Tillväxt Finspång

Så utvecklar du en lönsam och sund SEO-strategi - Se föredraget tillsammans med oss på Tillväxt Finspång

När: 6 Oktober kl. 07.30-09.00
Var: Tillväxt Finspångs lokaler (Vallonvägen 15)
Anmäl dig och ditt företag!

Anmälan gör du här
Välj Finspång i listan

Fler företag borde ta chansen att varje dag skapa värdefullt innehåll på sina webbplatser som kan ge dem tusentals nya besökare och bidra till en långsiktig försäljningsökning även när försäljningen är utanför Internet.

Allt för ofta väljer företag att samarbeta med experter med förhoppning om snabba resultat som tekniska förbättringar och länkstrategier som bryter mot Googles riktlinjer och kan vara bortkastade pengar.

Samtidigt hårdnar konkurrensen allt mer om viktiga topplaceringar för sökningar där kunderna är köpsugna och Google ställer högre krav på företag som vill ta sig upp. Sökandet efter snabba resultat gör även Google Ads dyrare och tålamodet med långsiktiga strategier kan vara svåra att driva igenom.

 

Under 45 minuter får ni ta del av Magnus Äng och hans insikter om att bygga upp företag med bl.a. hjälp av en sund SEO-strategi som du har kontroll över och med ett långsiktigt fokus. Han ger tips på arbetsrutiner och hur du skaffar dig rätt SEO-kunskap.

 

Seminariet arrangeras av Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Tillväxt Finspång, CoOperate Söderköping, de andra samarbetspartnerna  och föredragshållare är Magnus Äng, digital marknadsförare och utbildare från Berghs School of Communication.

 

Scroll to top