Besök på Sandvik Gård

Besök på Sandvik Gård

Under en härlig förmiddag i mitten av augusti fick jag förmånen att besöka Sandvik Gård - Spa och Konferens.
Ett hjärtligt mottagande fick jag av Pia och Ola, som driver anläggningen sedan ett drygt år men som båda arbetat där sedan länge i omgångar.
Man känner att de älskar detta ställe och att skötseln av det liksom "rinner i blodet" på dem. Och vilken anläggning sedan!
Här finns en fantastisk naturmiljö precis vid den lilla Magnehultesjön, där kanoterna, roddbåtarna och den vedeldade bastun liksom längtar efter att nyttjas.

På sikt tillkommer ett ute-gym längs skogspromenaden vid vattnet.
I den vackra mangårdsbyggnaden, som för 100-talet år sedan byggdes som boende åt disponenten på Rejmyre glasbruk, avnjuter gäster såväl utsikten som mat från ett kök med höga ambitioner.
Till de 110 bäddarna kan vi lägga ett flertal ytor för konferens och möten - från den riktigt stora till den minsta lilla.

Lägg därtill en riktig spa-anläggning, som förutom av konferensgästerna används allra mest av kvinnor som kommer hit för att avnjuta s.k. Ladies Spa.
En riktig pärla till anläggning i utkanten av Finspångs kommun, men helt nära flera av Finspångs viktiga besöksmål såsom Rejmyre och Hävla. Sedan förra sommaren har man alltmer öppnat upp för gästande turister och satsar nu framåt ytterligare.
På Tillväxt Finspång ser vi fram emot ett gott samarbete med Pia, Ola och gänget på Sandvik och vi önskar varmt lycka till!

Scroll to top