Tillväxt Finspång ställer in alla workshops och möten tillsvidare

Tillväxt Finspång skjuter upp invigningen och övriga träffar med anledning av Corona-viruset

Med anledning av den pågående utvecklingen av det nya viruset covid-19 och de restriktioner som införts såväl av regering som av arbetsgivare runtom i länet, har vi beslutat att tillsvidare inte genomföra några planerade offentliga aktiviteter och träffar. Det innebär bland annat att ett frukostmöte på temat besöksnäring och en inspirationsträff kring tillväxt för små och medelstora företag i samarbete med Almi, inte blir av eller skjuts på framtiden.

Av detta skäl måste vi tyvärr också skjuta på den planerade invigningen av våra verksamhetslokaler den 3 april. Vi vill inte missa chansen att fira öppningen tillsammans med er, så vi återkommer med nytt datum för invigningen längre fram. Håll utkik i inkorgen eller på vår hemsida.

Vi vill samtidigt vara tydliga med att tills andra besked kan komma från regeringen eller Folkhälsomyndigheten, är vi på plats och våra lokaler är öppna. Dit är ni välkomna för att hyra arbetsplats, boka ett mötesrum eller bara titta förbi på en kaffe!

Scroll to top